fbpx
2

Luxe Advanced Pam Susu Praktikal

Wearable hands free breast pump sesuai untuk ibu yang perlu pam susu sambil bekerja. Luxe Advanced datang sekali dengan collector cup jadi anda tak perlukan nursing bra, cuma selit sahaja. Bahagian juga tak banyak untuk dipasang dan dibasuh. Sangat memudahkan kerja ibu!

Bahagian: Motor pam, Collector cup, Flange, Valve
Mode: Massage, Expression, Lactation Auto
Masa Penggunaan : 120 minit
Level : 12 ( auto: 6-12 level)
Kapasiti susu: 150 ml

 
Pam susu mudah digunakan!

Pam tanpa wayar, selit je masuk dalam bra!

Pam susu Luxe Advanced mempunyai kapasiti sebanyak 150ml untuk menyimpan susu. Reka bentuk pam susu yang langsing ini sesuai untuk mommy yang perlu pam susu sambil bekerja atau melakukan tugas rumah.

Tak perlu khuatir, sedutan pam susu 300 mmhg tidak menyakitkan puting dan selesa untuk mommy gunakannya setiap hari. Pam susu Luxe Advanced ini boleh di cas menggunakan USB Type-C dan tahan sebanyak 5-6 kali penggunaan sekiranya bateri penuh.

Sekiranya mommy perlukan guide untuk menggunakan pam susu Luxe Advanced, amatlah digalakkan untuk menghubungi admin Bearmom supaya kami boleh bimbing mommy dengan cara yang betul

Pam susu Bearmom sangat memudahkan ibu. Suction Luxe Advanced tak sakitkan nipple dan tak over pump
MUA Bellaz
Make-up Artist/influencer/entreprenuer

Pam Tanpa Bunyi

Bunyi motor pam Luxe Advanced adalah sangat rendah dan hampir tidak kedengaran sekiranya mommy gunakannya untuk pam susu.

 

Selit Dalam Bra

Pam susu Luxe Advanced ini lebih langsing dan tidak “kembung’ seperti kebanyakan pam. Orang sebelah pun tak perasan kalau tengah pakai 

 

Tanpa Wayar

Reka bentuk pam tanpa wayar memudahkan mommy untuk pam susu sambil melakukan kerja atau sambil bergerak ke sesuatu tempat.

 

Jenis Pam Susu Luxe Advanced

Luxe Advanced Single Pump Also included :
Charging Type-C cable x1
User manual x1
19mm insert x1
21mm insert x1
24mm flange x1
Additional valve x1
Bra extender x2
1 Year Bearmom Care Warranty x1

Luxe Advanced Double Pump Also included :
Charging Type-C cable x2
User manual x2
19mm insert x2
21mm insert x2
24mm flange x2
Additional valve x2
Bra extender x4
1 Year Bearmom Care Warranty x1

Maklumbalas Luxe Advanced

F.A.Q.

Antara soalan tentang Luxe Advanced

Luxe Advanced datang dengan saiz Flange 24mm (saiz standard) dan Insert(untuk saiz puting)  19mm dan 21mm di dalam kotak pam. Untuk pemilihan atau pertanyaan saiz boleh hubungi admin Bearmom.

Boleh. Untuk bayar secara ansuran, sila pilih kaedah pembayaran “3 months installment”

Suction Luxe Advanced sebenarnya lembut dan tidak menyakitkan. Anda boleh pilih mode dan tahap sedutan yang anda inginkan iaitu dari tahap 1 sehingga 12 untuk mode Expression, Massage dan Lactation manakala tahap 6-12 untuk mode Auto.

Pam Luxe Advanced mempunyai desibel yang rendah. Bermakna ibu boleh menggunakannya di tempat awam mahupun di rumah atau ketika bercuti.

Pam Luxe Advanced mempunyai 4 bahagian sahaja untuk dipasang iaitu, Motor Pam, Flange, Top dan Valve sahaja.

Waranti Pam Luxe Advanced adalah selama 1 Tahun. Waranti akan terbatal sekiranya pam terjatuh, masuk susu/air, kecelakaan akibat kecuaian dan lain-lain lagi. Maklumat lanjut boleh layari sini.

Bergantung kepada keadaan badan masing-masing. Kapasiti cup Luxe Advanced adalah 150ml.

7-8 kali penggunaan. Sekiranya bateri pam rendah, lampu merah akan menyala bermakna anda ada lagi 1 kali penggunaan untuk 20 minit sebelum bateri habis. Sebaliknya, lampu hijau akan menyala sekiranya bateri pam penuh.

Shopping Cart
Scroll to Top
[]